skip to Main Content

Ben jij actief in een branche die op welke wijze dan ook gerelateerd is met een gezonde levensstijl, dan bieden wij jou de gelegenheid om op onze website te adverteren.

De website van www. medisch-en-fit.nl wordt dagelijks bezocht door meer dan 150 mensen. De website wordt voornamelijk bezocht door mensen die een gezonde levensstijl op na wil houden.

Voor ondernemers die actief zijn in de gezondheidsbranche of eigenaar zijn van een sportschool, hebben wij interessante acties. Deze actie houdt in:

Voor Euro 300 kun je je advertentie een maand lang op onze website laten plaatsen. De voorwaarden voor het plaatsen van de advertentie zijn:

  • Je tekst in correct Nederlands mailen naar ons
  • Duidelijke foto, indien nodig
  • Duidelijke en actieve contact gegevens

Nadat wij de tekst hebben ontvangen wordt de advertentie volgens onze standaarden opgemaakt en gemaild naar jou voor de goedkeuring. Na de goedkeuring krijg je de factuur toe gemaild. Zodra de overmaking heeft plaats gevonden wordt de advertentie voor een maand geplaatst op onze website. Na een maand kan indien gewenst de plaatsing van de advertentie verlengd worden.

Back To Top