skip to Main Content

De shampoo cap zorgt voor een ongecompliceerde verzorging van het haar

douchecapMet een shampoo cap kun je je haar (laten) wassen zonder gebruik te hoeven maken van water. Het is gemakkelijk, snel en comfortabel. Elk soort haar kan ermee gewassen worden zonder dat je een douche hoeft te nemen. Het is een haarverzorgingsproduct dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Ze maken het wassen van het haar op elk moment van de dag gemakkelijk. De wasdop is aan de binnenkant voor bevochtigd met een speciale lotion en is ontworpen voor eenmalig gebruik. De shampoo cap ziet eruit als een douchemuts en kan heel eenvoudig over het haar worden geplaatst om vervolgens het haar zachtjes te masseren. De lotion in de shampoo cap reinigt en verzorgt het haar zonder het daarna te hoeven uitspoelen. Het resultaat: schoon en fris haar, klaar om gekamd te worden. En in 75% minder tijd.

Bang voor water?

Een shampoo cap is ideaal in het gebruik voor het wassen en verzorgen van het haar van patiënten. Het is ook nuttig voor mensen die bang zijn voor water. De shampoo cap is ook de ideale metgezel voor vrijetijdsactiviteiten waar geen stromend water beschikbaar is, zoals festivals, kamperen of wandeltochten. De lotion hoeft niet te worden uitgespoeld. Dit maakt een zachte, eenvoudige en tijdbesparende lichaamsverzorging overal mogelijk. Zelfs daar waar je geen water tot je beschikking hebt. De caps zitten individueel verpakt en zijn ook ideaal voor de zorg van ouderen of bedlegerige mensen die op bed gewassen en verzorgd moeten worden.

Aanwijzingen voor gebruik

Indien gewenst kan de shampoo cap voor het gebruik zo’n 30 seconden worden verwarmd in de magnetron op 800 watt. Let hierbij erop dat de verpakking gesloten is. Controleer de temperatuur van de verwarmde shampoo cap vóór gebruik. Plaats de shampoo cap op het hoofd en zorg ervoor dat al het haar bedekt is. Laat de oren vrij. Masseer zachtjes gedurende 2 tot 3 minuten de hoofdhuid en het haar. Verwijder de shampoo cap en droog het haar met een handdoek. Kam het haar met een kam met fijne tanden. Stijl het haar zoals je gewend bent. Gooi de shampoo cap onmiddellijk na gebruik weg. Deze is slechts voor eenmalig gebruik. Dus niet opnieuw opwarmen en niet door het toilet spoelen.

Bron foto door Sora Shimazaki via Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top